ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δυο ορθόδοξα blogs...


 Τα ορθόδοξα blogs είναι χιλιάδες και ταξιδεύουν σα βάρκες στον απέραντο Ωκεανό της μπλογκόσφαιρας.
Κάποια μάλιστα είναι πράγματι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Αληθινές πηγές πλούτου και γνώσης, πνευματικοί τροφοδότες, οάσεις στην αλμυρή έρημο του κυβερνοχώρου, που με συγκινεί τρομερά η ύπαρξή τους. Και υπάρχουν και ξενόγλωσσα σπουδαία ορθόδοξα blogs, που θαυμάζω την παρουσία τους στην εκτός "παραδοσιακών κοιτίδων" Ορθοδοξία.
Και μάλιστα, τα blogs που γνωρίζω είναι ελάχιστα - συχνά ανακαλύπτω "τυχαία" ολόκληρα αδαμαντορυχεία. Ο Θεός, διά της Θεοτόκου και των αγίων Του, να ευλογεί, φωτίζει & δυναμώνει όλους τους αδελφούς (& όλους τους bloggers γενικώς).
Από τα αμέτρητα αυτά μπλογκονήσια, αμέτρητα είναι κι όσα μου αρέσουν. Κάποια όμως με αγγίζουν ιδιαίτερα, απλά γιατί ταιριάζουν με την ψυχή μου και την αναπαύουν... Όλα τα ορθόδοξα μπλογκς (εντάξει, σχεδόν όλα) θα 'θελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Αλλά επειδή αυτό είναι πρακτικά αδύνατο, ρίχνω πινελιές από μερικά και δημοσιεύω και κάποια (μαζί με άλλα) στη σχετική στήλη, δεξιά του blog μας.
Απόψε σας προσκαλώ για μια βόλτα σε δυο μπλογκονήσια, που εξομολογούμαι πως τα ανακάλυψα πρόσφατα, ανάπαυσαν την ψυχή μου και ίσως σε κάποιους δεν είναι και τόσο γνωστά, όσο άλλα. Κάντε τη βόλτα σας κι εμείς, πρώτα ο Θεός, τα ξαναλέμε εδώ χάμω.



ΥΓ. Η όμορφη φωτο είν' από 'δώ.

1 σχόλιο:

Andrew είπε...

http://christian-orthodox.com/