ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Όποιος το δει ας απαντήσει...»

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ!



Σχόλιο από το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο: Απορούν και εξίστανται τα Μ.Μ.Ε, ηλεκτρονικά και έντυπα, για το άγριο έγκλημα-θυσία στον Σατανά, του 22χρονου δράστη. 
Και εμείς απορούμε με το απύθμενο θράσσος των Κριτών του, οι οποίοι στρουθοκαμηλίζουν στον πραγματικό Δράστη, που είναι η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ της σύγχρονης ανθρωποκεντρικής κοινωνίας μας.

Το παιδί θέλησε να συνεργαστεί με το σατανά. Έκανε και αυτό που απαιτεί ο σατανάς για να ολοκληρωθεί η «συμφωνία», μια θυσία, ίσως και δυο και περισσότερες αν δεν τον συνελάμβαναν. Το παιδί αυτό είναι ο θύτης;

Ας μας απαντήσουν οι κριτές του:

Πότε αντέδρασαν στις μαζικές σατανιστικές προσηλυτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται συχνά πυκνά με την μορφή «καλλιτεχνικής» συναυλίας από διάφορα Heavy, Thrash & Black Metal συγκροτήματα ακόμα και μέσα από τον χώρο των σχολείων μας (schoolwave);

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο νεαρός μέσω του γιουτιούμπ έψαχνε άτομα να τον μυήσουν στο εγκληματικό δόγμα: 
«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Οποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», έγραφε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενός ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού». 
Πότε αντέδρασαν στις διάφορες σέχτες, προθαλάμους του σατανισμού που δρουν ανενόχλητες στην Ελλάδα, όταν οι Ευρωπαϊκές χώρες με αυστηρή και υπεύθυνη νομοθεσία τις έχουν περιορίσει ουσιαστικά;

Πότε αντέδρασαν στον έκδηλο αποκρυφισμό, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να είναι η ατραπός σε μια ενδεχόμενη σατανιστική μύηση, και ο οποίος φανερώνεται στις χολιγουντιανές υπερπαραγωγές τύπου «Χάρυ Πόττερ» και δεκάδων άλλων που κατακλύζουν τις τηλεοπτικές οθόνες ακόμη και στην παιδική ζώνη;

Είναι τραγική η ευκολία με την οποία η στρεβλωμένη κοινωνία μας ψάχνει για ενόχους όταν ο βασικός ένοχος είναι η ανευθυνότητά της μπροστά στην προστασία των παιδιών μας. 

Ο μακαριστός π. Αντώνιος έλεγε ότι δεν υπάρχουν εγκληματικά μυαλά αλλά εγκληματικά δόγματα. Αν η κοινωνία και τα Μ.Μ.Ε θέλουν να βρουν τους πραγματικούς ενόχους τότε ας περιορίσουν τον σατανισμό και όχι τους σατανιστές. ["Ν": Στο μεταξύ, σατανιστές ζητούν βοήθεια στο Fb για να ιδρύσουν "Εκκλησία του Σατανά" στην Ελλάδα. Εύχομαι ο Θεός να τους ελεήσει, κι ας νομίζουν ότι δεν το θέλουν (κι ότι δεν Τον θέλουν)...].
Ακολουθεί η είδηση.



«Θέλω να γίνω σατανιστής...»

Πώς ο 22χρονος δολοφόνος της Γλυφάδας

προσπαθούσε να μυηθεί μέσω ίντερνετ

Μέσω διαδικτύου προσπαθούσε να μυηθεί στο σατανισμό ο 22χρονος δολοφόνος της άστεγης γυναίκας στη Γλυφάδα. Αυτό προκύπτει από τις αναρτήσεις που έκανε, όπως για παράδειγμα εκείνη στο YouTube, πριν από περίπου δύο μήνες. 
«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Οποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», έγραφε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου ως σχόλιο κάτω από ένα τραγούδι των Rotting Christ, ενός ελληνικού συγκροτήματος μουσικής μπλακ μέταλ, με τίτλο «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού».

Μάλιστα, ο 22χρονος στο σχόλιό του έχει γράψει και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί του όποιος γνωρίζει περισσότερα για τον σατανισμό. Ο νεαρός ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, που βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα σε παρκάκι, ως ανθρωποθυσία στο Σατανά, ενώ δεν δίστασε να πει στους αστυνομικούς πως σχεδίαζε άλλη μία δολοφονία.

Η ταραγμένη ζωή και η κυνική ομολογία για τον φόνο της άστεγης


Ο νεαρός σατανιστής αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να βρει λύση στη λατρεία του Σατανά. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν στο παρελθόν αντιμετώπιζε προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5, ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο πατέρας του είναι συνταξιούχος ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει και δεύτερη ανθρωποθυσία, στο όνομα του Σατανά, ήταν ο 21χρονος νεαρός Αλέξανδρος Παπαγεωργίου που συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε μια 40χρονη άστεγη στην Γλυφάδα, για να την προσφέρει στον Εωσφόρο.
Όπως αποκάλυψε στους άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της ασφάλειας Αττικής, είχε σκοπό να δολοφονήσει και άλλη γυναίκα στις 21 Ιουνίου [2014], ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.

Την σκότωσε ανήμερα του Πάσχα
 
Ο νεαρός ανήμερα του Πάσχα, έφυγε από το σπίτι του στη Γλυφάδα αποφασισμένος να σκοτώσει. Ήταν πεπεισμένος ότι τον οδηγούσε ο Σατανάς και θα ήταν αυτός που θα του υποδείκνυε το θύμα του. Είδε την 40χρονη γυναίκα να κοιμάται στο παγκάκι. Στάθηκε λίγα μέτρα μακριά της και με ένα μαχαίρι έκοψε το χέρι του. Με το αίμα του σχημάτισε το 666 και έναν ανάποδο σταυρό. Αμέσως μετά πήρε μια πέτρα και επιτέθηκε στην ανυποψίαστη γυναίκα. Της πολτοποίησε το κεφάλι, έβαλε την πέτρα σε μια σακούλα και την πέταξε στα σκουπίδια. Ήταν το πρώτο του λάθος και αυτό που τελικά θα οδηγούσε στη σύλληψή του. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περαστικούς για το φρικτό έγκλημα άρχισαν να ερευνούν την περιοχή και εντόπισαν την ματωμένη πέτρα. Πήραν δείγμα από το αίμα και είχαν στα χέρια τους το DNA του δολοφόνου. Όμως ο 21χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και έτσι δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ταυτότητά του.

  Το ψεύτικο προφίλ στο Facebook
 
O νεαρός κάθε βράδυ περνούσε ώρες πάνω από τον υπολογιστή. Επισκεπτόταν ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου και διάβαζε ανάλογα βιβλία. Είχε δημιουργήσει και ψεύτικο προφίλ στο Facebook και δεν δίσταζε στις συνομιλίες του να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι σατανιστής και ότι είχε κάνει και φόνο στο όνομα του Σατανά. Αυτό ήταν το δεύτερο και καθοριστικό λάθος, που οδήγησε τους αστυνομικούς στην σύλληψή του. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του και δεν άργησε να ανακαλύψει και τον τόπο διαμονής του. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν και χθες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του. Και έτσι από το DNA διαπίστωσαν ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος. Ο νεαρός ομολόγησε τις πράξεις και με την δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

  Το προφίλ του νεαρού σατανιστή

  Ο νεαρός ζούσε με τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδελφό του σε ένα διαμέρισμα της Γλυφάδας. Όπως είπε στους αστυνομικούς από την ηλικία των 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τον σατανισμό. Διάβαζε σχετικά βιβλία και έμπαινε σε ιστοσελίδες με ανάλογο περιεχόμενο. Στον τελευταίο καιρό είχε καρφωθεί στο μυαλό του οτι πρέπει να κάνει ανθρωποθυσία αφιερωμένη στο Σατανά. Και διάλεξε την ημέρα του Πάσχα. Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς θα σκότωνε τον πρώτο άνθρωπο που θα έβλεπε μπροστά του, όταν πλησίαζε την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Επιδόρπιο:

Διαβάστε επίσης:
Κι από μας:
 
Από το post μας Two Deaths

Δεν υπάρχουν σχόλια: