ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"...


Το ιστολόγιό μας ποτέ δεν είπε, ούτε και τώρα λέει, σε κανένα τι να ψηφίσει.
Θεωρούμε όμως συγχωρητέο να παραπέμψουμε στην παρακάτω ανάρτηση, από το ιστολόγιο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής, καθαρώς ενημερωτικά, δεδομένου ότι τα ισχυρά κόμματα διοργανώνουν πολυέξοδες και ογκώδεις προεκλογικές εκστρατείες (και με κρατικές επιχορηγήσεις), ενώ τα μικρά κόμματα συνήθως χάνονται στο περιθώριο της προεκλογικής και της εκλογικής μάχης, μη έχοντας τα μέσα να γίνουν γνωστά και να επηρεάσουν τις συνειδήσεις μας, όπως τις επηρεάζουν τα μεγάλα με ολόκληρα επιτελεία διαφημιστών.
Στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έχει δοθεί τηλεοπτικός χρόνος σε όλα τα κόμματα, αλλά κατά κανόνα δεν προσέχουμε εκείνους που δεν έχουν καθιερωθεί στο λογισμό μας ως ισχυροί ή ρεαλιστές.
Προσκαλούμε λοιπόν για ένα ενημερωτικό κλικ, που ίσως να μη μας πει και τίποτα, αλλά ίσως μας πει κάτι που κατά βάθος περιμένουμε και δεν ξέρουμε πού θα το ανακαλύψουμε:

Τι ψηφίζω στις εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη ; Η πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μια λύση για τους Χριστιανούς, τους Πολύτεκνους, τους αναποφάσιστους !

Αν κάποιος σκανδαλιστεί από την παρούσα ανάρτηση, ας μας συγχωρήσει. Κι αυτή πνευματική ανάρτηση είναι, όχι μόνο πολιτική.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Δε θα ανεβάσω σχόλια στο παρόν. Καλή ψήφο (με το σταυρό στην καρδιά), ό,τι κι αν επιλέξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: