ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κάτω τα Χριστούγεννα. Ζήτω τα Αντι-Χριστούγεννα!

Ανάρτηση του Κόκκινου Ουρανού από το 2008,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα ακόμη πιο επίκαιρη!

Tα Χριστούγεννα πρέπει να καταργηθούν ή να "μεταλλαχθούν" κατά τα πρότυπα της πολυπολιτισμικής σύγχυσης. Αυτά τα μηνύματα έρχονται συνέχεια από την "πολιτισμένη", "δημοκρατική" και "πολυπολιτισμική" δύση που βάλθηκε να προστετεύσει όσους "ενοχλούνται" από φάτνες και κάλαντα... Κάποια άλλα "χριστούγεννα" όμως παραμένουν, αφού δεν ενοχλούν. Τι λές τώρα;;
Άλλα "χριστούγεννα" πάλι κάνουν θριαμβευτικά την εμφάνισή τους (ή την επανεμφάνισή τους) στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο νεοεποχίτικο αλαλούμ
...
Ας τα δούμε
(στο τέλος το "καλύτερο"...):

Τα «Χριστούγεννα» των ΙΟΥΔΑΙΩΝ
 
Διαβάζουμε στην ιουδαϊκή ελληνική ιστοσελίδα «Chabad of Greece»:
H Χανουκά, η Γιορτή των Φώτων (Χάγκ Αουρίμ) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες (φέτος από το βράδυ της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου 2008 έως και την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008 - τελευταίο άναμμα της Χανουκιγιά το βράδυ της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου).
Η Χανουκά δεν αποτελούσε στο παρελθόν την σημαντικότερη εορτή του Ιουδαϊσμού. Ανεσύρθη από τα ιουδαϊκά καλαντάρια την δεκαετία του ’20 για να προλάβει την αφομοίωση των αμερικανοεβραίων από την χριστιανική κοινωνία, καθ’ ότι οι τελευταίοι είχαν αρχίσει να ανταλλάσσουν δώρα, να στολίζουν δένδρα και να υιοθετούν διάφορα χριστουγεννιάτικα έθιμα.
Η Χανουκά αναφέρεται στο γεγονός της επαναφιέρωσης του ιουδαϊκού ναού της Ιερουσαλήμ, ο οποίος είχε μετατραπεί σε τόπο λατρείας των Θεών από τον Σύριο τύραννο Αντίοχο (έναν από τους διαδόχους του Μ. Αλεξάνδρου) που ηττήθηκε από τους Μακκαβαίους, μετά από πολυήμερο ανταρτοπόλεμο.
(Σ.Σ. το γεγονός αυτό αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη κατά τους εβδομήκοντα ή Ο΄, αλλά δεν θεωρείται μέρος της Ιουδαϊκής «τανάκ», δηλαδή των ιερών βιβλίων της Ιουδαϊκής θρησκείας. Η ιστορία αυτή περιγράφεται αναλυτικά στα βιβλία Α' και Β' Μακκαβαίων τα οποία θεωρούνται ως "αναγινωσκόμενα" ή "δευτεροκανονικά" κατά την Ορθόδοξη και την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, οι οποίες τα περιλαμβάνουν στον «κανόνα» τους ["Νεκρός": δηλ. τα έχουν μέσα στην Παλαιά Διαθήκη - & θα τα βρείτε εδώ], ενώ η Διαμαρτυρόμενη Εκκλησία τα θεωρεί "δευτεροκανονικά" ή απόκρυφα» και τα έχει απορρίψει από τον κανόνα της [για τη διαφορά αυτή στην Παλ. Διαθήκη δες σχετικό άρθρο]).
Σύμφωνα με την ιουδαϊκή παράδοση, που επινοήθηκε από τους ραββίνους, όταν οι Μακκαβαίοι ανακατέλαβαν τον ναό, το αγιασμένο λάδι που διέθεταν για τα φώτα του ναού αρκούσε μόνον για μία μέρα, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο κράτησε για οκτώ ημέρες, μέχρι να αγιασθεί νέο λάδι.
Αυτό είναι και το "θαύμα" που μνημονεύεται με τα κηροπήγια μενορά, άλλως χανουκά, με τα οκτώ κεριά που ανάβονται κατά την περίοδο τους εορτασμού της Χανουκά, ελληνιστί επαναφιερώσεως. 

Τα «Χριστούγεννα» των ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Στις ΗΠΑ...
 
Η Κουάντζα Kwanzaa») αποτελεί επινόημα του Αφροαμερικανού εθνικιστή Ρον Καρένγκα (Ron Karenga), για την προώθηση της Αφροαμερικανικής υπερηφάνειας και αλληλεγύης.
Ο Karenga (στην φώτο στο μέσον, σε εκδήλωσηΚουάντζα) υπήρξε στα νιάτα του μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» και θαυμαστής του γνωστού αφροαμερικάνου μουσουλμάνου ακτιβιστή Malcom X (1925 - 1965), ο οποίος υπήρξε και η κορυφαία μορφή του εθνικιστικού αφρο αμερικάνικου κινήματος στις δεκαετίες '50 και '60.
Η λέξη «Karenga» σημαίνει «Εθνικιστής» στην γλώσσα σουαχίλι.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η γιορτή δεν γιορτάζεται στην Αφρική, αλλά στις ΗΠΑ από τους εκεί αφροαμερικανούς.
Χαρακτηριστικά της είναι το άναμμα κεριών (τα λεγόμενα «kinara»), οι σπονδές (προσφορά σε θεούς με την έκχυση υγρών – κρασιού, λαδιού κλπ ), η παράθεση καρπών στο τραπέζι, ο στολισμός του σπιτιού, η μουσική και η ανταλλαγή δώρων.
Η πρώτη Kwanzaa γιορτάστηκε μόλις, το 1966.

Τα «Χριστούγεννα» των ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ- ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΥΑΛΩΝ (γενικώς "multi" ή κοινώς «τουρλού-τουρλού»)
Στην Γηραιά Αλβιώνα και αλλού...
 
Υπάκουος στα κελεύσματα της δημιουργίας πολυπολιτισμικών - πολυθρησκευτικών κοινωνιών, ο Δήμος του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία, τον Χειμώνα του 1997, αντικατέστησε στις εορτές του την ονομασία «Χριστούγεννα» με αυτήν του Winterval = Φεστιβάλ του Χειμώνα.
Σημειώνεται ότι το Μπέρμιγχαμ είναι μία πόλη με ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό μεταναστών και ήδη τα τεμένη είναι περισσότερα από τις χριστιανικές εκκλησίες!
Το 2005 έλαβαν χώρα εκεί σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών από την Καραϊβική και μεταναστών από την Ασία.
Η λέξη - υβρίδιο Winterval αποτελεί σύντμηση των λέξεων Winter (χειμώνας) και (festival), που δημιουργήθηκε για να περιγράψει τις εορταστικές δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στα τέλη Δεκεμβρίου στις αγγλοσαξονικές χώρες, από τη στιγμή που αυτές άρχισαν να αποβάλλουν τον χριστιανικό χαρακτήρα αυτών των εορτών.
Στο ίδιο μοτίβο, φέτος, στο χωρίο Armonk της πολιτείας της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ), οι αρχές τοποθέτησαν στην πλατεία, ένα "νεωτεριστικό" πολυθρησκευτικό δέντρο!
Στο "κλασικό" δέντρο λοιπόν, μπορείς να δεις την Ιουδαϊκή "Μενορά" και το Μουσουλμανικό μισοφέγγαρο!
Όλα ξεκίνησαν πέρσυ, όταν ένας μουσουλμάνος ζήτησε να τοποθετηθεί στο δέντρο το ισλαμικό σύμβολο, για την γιορτή των Χριστουγέννων και το αίτημά του έλαβε θετική απάντηση...
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσουλμανική γιορτή Eid-al-Adha (που σημαίνει "γιορτή της θυσίας") δεν "πέφτει" πάντοτε τον μήνα Δεκέμβριο, ώστε να "τύχει" να συμπέσει με τα Χριστούγεννα, αλλά παρόλα αυτά αντιπροσωπεύεται πάντοτε τς ημέρες των Χριστουγέννων.
Μέσα στο "πνεύμα" των εορταστικών τουρλού – τουρλου, επινοήθηκε και ο όρος «Chrismahanukwanzakah» (ανακατεμένα Χριστούγεννα, Χανουκά και Κουάνζα), το 2004, από την εταιρία Virgin Mobile USA”, μέσα από ένα διαφημιστικό για την τηλεόραση.
Αντιπρόσωποι από όλες τις θρησκείες τραγουδούν "happy Chrismahanukwanzakah"...
Δείτε το βίντεο
video
Τα «Χριστούγεννα» των ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ
Των εν Ελλάδι...
 
Τέτοιες ημέρες οι εγχώριοι οπαδοί του νεοπαγανιστικού κινήματος εύχονται «καλά Ηλιούγεννα» και «καλό τριέσπερον».
(Σ.Σ. Είναι γνωστό ότι η γιορτή προς τιμή του θεού Ήλιου γιορταζόταν από πολλούς αρχαίους λαούς, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων.
Οι Ρωμαίοι γιόρταζαν την «Ημέρα της Γεννήσεως του Ανίκητου Ηλίου», «Dies Natalis Solis Invicti», στα λατινικά.
Όταν οι διωγμοί κατά των χριστιανών σταμάτησαν και ο Χριστιανισμός έγινε η «επίσημη θρησκεία» της αυτοκρατορίας, οι ηγέτες της Εκκλησίας προσπάθησαν να απορροφήσουν και να δώσουν ένα εντελώς νέο, «χριστιανικό» περιεχόμενο στις γιορτές αυτές και σε πανάρχαια λατρευτικά έθιμα.
Για περισσότερα σχετικά με τις ρίζες της εορτής των Χριστουγέννων βλέπε ΕΔΩ ["Νεκρός": το παραπάνω link δίνεται από το αρχικό blog. Εμείς δίνουμε δύο άλλα links -ας τα πούμε "συμπληρωματικά"- δηλαδή: Η ημερομηνία γέννησης του Χριστού & Το θρησκευτικό νόημα του να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα])

Θριαμβολογώντας για την πολυπολιτισμική μετάλλαξη των Χριστουγέννων, "σκληρή" νεοπαγανιστική ιστοσελίδα γράφει τα εξής απίστευτα: "Σε όλη την Ευρώπη (sic) και την Αμερική καταργήθηκε η δημόσια επίδειξη φατνών και χριστουγεννιάτικων δένδρων. Σε όλα τα δημόσια κτήρια, στους δήμους, στα καταστήματα, και στα ιδιωτικά γραφεία πολλών εταιριών, απαγορεύτηκαν τελείως τα χριστιανικά σύμβολα…. Καμμία χριστιανική προσβολή δεν γίνεται πιά ανεκτή από τα Ευρωπαϊκά κράτη που προχωρούν σε ταχυτάτη αποχριστιανοποίηση Στην Βρετανία ο λαός (sic) προχωρά σε πλήρη αναβίωση των Εθνικών θρησκειών. Οι Βρετανοί άλλαξαν την ονομασία των χριστουγέννων, σε Winterval, που αποτελεί την επανεμφάνιση του Χειμερινού Ηλιοστασίου των Εθνικών θρησκειών… Η πολυπολιτισμική Ευρώπη έστειλε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ελευθερίας σε όλους τους λαούς του κόσμου που υποφέρουν από την αίρεση των ναζωραίων".

Τα «Χριστούγεννα» των ξένων ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ, κοινώς “WICCAN
Εις την αλλοδαπήν....
 
Στην Βόρεια Ευρώπη οι προ-χριστιανικοί λαοί γιόρταζαν μία πολύ διαδεδομένη χειμωνιάτικη «οικογενειακή» γιορτή, γνωστή ως «Yule».
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και σήμερα, σε πολλές βόρειες χώρες (όπως Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία) ο όρος «Yule» και ο όρος «Χριστούγεννα» αντιστοιχούν στην ίδια εορτή!
Η λέξη «Yule» είναι νορβηγική και σημαίνει «τροχός». Ο τροχός αποτελεί ένα γνωστό παγανιστικό σύμβολο για τον Ήλιο.
Περαιτέρω η Γιούλ είναι θεότητα της θρησκείας Αζατρού, που είναι μία εκ των δύο αναγνωρισμένων θρησκειών της Ισλανδίας, μαζί με τον Λουθηρανισμό. Κατά την σκανδιναβική μυθολογία, η νορβηγική θεά Φρέγια (Freyja) (θεά των μαχών αλλά και του έρωτα, κάτι αντίστοιχο με την «δική μας» θεά Αφροδίτη) καθόταν και ύφαινε στον τροχό (Γιούλ) τις μοίρες των ανθρώπων.
Στην εορτη αυτή παραδοσιακά έκαιγαν ένα κούτσουρο και πίστευαν ότι το έθιμο αυτό θα έφερνε τύχη σε κάθε νοικοκυριό. Επίσης άναβαν κεριά και κρέμαγαν καμπανάκια στα κλαδιά των δέντρων, για να μπορούν να αντιληφθούν την εμφάνιση κάποιου «καλού πνεύματος».
Για τα
«καλά πνεύματα» κρέμαγαν ακόμα γλυκά και φαγώσιμα στα δέντρα, ενώ στην κορφή τοποθετούσαν ένα αστέρι που συμβόλιζε τα πέντε στοιχεία [σημείωση "Νεκρού": είναι πασίγνωστο ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ειδωλολατρική προέλευση, αλλά δεν είναι κακό ένας λαός να ντύνει με χριστιανικό νόημα τα αρχαία έθιμά του και να τα συνεχίζει, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Για μας, το αστέρι της κορυφής είναι το άστρο της Βηθλεέμ. Τώρα το δέντρο έχει έρθει για τα καλά στην Ελλάδα (πρώτα από το Βαυαρό βασιλιά Όθωνα). Ίσως όμως το πρωτοστόλισε τον 8ο αι. μ.Χ. ο άγιος Βονιφάτιος της Γερμανίας, ο μέγας ειρηνιστής και μάρτυρας, για να σταματήσει τη δεντρολατρία των Γερμανών, που περιείχε και ανθρωποθυσίες! Για το θέμα, δες άρθρο ΕΔΩ].
Η συγκεκριμένη εορτή έχει πολλά κοινά με τα «δικά μας» Χριστούγεννα (γιορτινή ατμόσφαιρα, κάλαντα (!),κάψιμο κορμών Yule κλπ).
Οι σημερινοί νεοπαγανιστές, αποκρυφιστές και οπαδοί της μαγείας (γνωστοί ως “wiccan” [post γι' αυτούς ΕΔΩ]) γιορτάζουν κάθε χρόνο με πολλή επιμέλεια το «Yule», στολίζοντας δέντρα και ανταλλάσσοντας δώρα…


Τα «Χριστούγεννα» των ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
έτσι για να μαθαίνουμε...
Ο Αδόλφος Χίτλερ, βαθύτητα επηρεασμένος από τις δοξασίες της ακροδεξιάς αποκρυφιστικής οργάνωσης με την ονομασία «Εταιρεία της Θούλης» (Thule-Gesellschaft), της οποίας υπήρξαν μέλη πολλοί από την ελίτ της ναζιστικής ιδεολογίας, διακήρυττε «Δεν θέλουμε άλλον θεό παρά μόνο την Γερμανία».
Στην κάτω φωτογραφία ναζιστικό προπαγανδιστικό έντυπο του Δεκεμβρίου 1943, δείχνει το κλασσικό δεντρο, αλλά κάνει λόγο για "γιορτή του Χειμερινού Ηλιοστασίου".

Φυσικά η Ναζιστική προπαγάνδα δεν θα μπορούσε παρά να βάλει στόχο και την γιορτή της «Ιουδαιοχριστιανικής αγάπης», τα Χριστούγεννα.
Γράφει το φιλο-ναζιστικό βιβλίο «΄Αρια Μυσταγωγία», (σελ. 72, εκδόσεις ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ). «Το 1939 η λέξη Χριστούγεννα έχει ατονίσει....Στα παιδικά βιβλία δεν υπάρχουν αναφορές στον Χριστό, σε αγγέλους ή αμφιλεγόμενους εβραιο-αγίους.....Έχουν αντικατασταθεί από αναφορές στην ΦΥΣΗ και στην δύναμη του ΗΛΙΟΥ....Κατά την διάρκεια της κυριαρχίας του Γ΄ Ράιχ έκδηλη είναι η προσπάθεια να επανέλθει η άρια θρησκευτικότητα, να μετατραπούν τα Χριστούγεννα σε γιορτή του φωτός... Στο εθνικοσιασιαλιστικό ημερολόγιο το θερινό ηλιοστάσιο γιορτάζεται επίσημα σαν εθνική εορτή...». 

Τα «Χριστούγεννα» των "ΟΜΠΑΜΙΚΩΝ"!
Στην Ιταλία...
Φέτος στην φάτνη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο οι κλασσικές φιγούρες των βοσκών και των Μάγων, εξοστρακίστηκαν και την θέση τους πήρε η φιγούρα του Ομπάμα!
Στην Ιταλία εκτός από τις γνωστές φιγούρες (Ιωσήφ, Παρθένος Μαρία, μικρός Χριστός κλπ), κατασκευάζουν και φιγούρες διασημοτήτων!
Φέτος οι κατασκευαστές δεν προλάβαιναν να φτιάχνουν φιγούρες Ομπάμα, αφού, μέσα στο πνεύμα της εποχής, η συγκεκριμένη φιγούρα ήταν περιζήτητη!
Δείτε το βίντεο
video

Τα «Χριστούγεννα» των "Gay ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ"
Πού αλλού, στην Ολλανδία...
Στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, gay ακτιβιστές πραγματοποίησαν «Ροζ Χριστούγεννα», ένα 10ήμερο gay «χριστουγεννιάτικο» φεστιβάλ, με «λειτουργίες» και αναπαράσταση «φάτνης» έξω από γνωστό gay club.
Η «χριστουγεννιάτικη» εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από τον δήμο του Άμστερνταμ με το ποσό των €15.000. Στην θέση του μωρού Χριστού είχανε βάλει πραγματικό μωράκι τριών μηνών, το οποίο ήταν ανιψάκι τραβεστί πρωταγωνίστριας!
Ο «εμπνευστής» του Frank van Dalen δήλωσε ότι σκοπός της «εκδήλωσης» ήταν η σύνδεση θρησκείας και ομοφυλοφιλίας
Φυσικά υπήρξαν αντιδράσεις από χριστιανούς και κυρίως από την οργάνωση «Χριστιανοί για την Αλήθεια» (‘Christians for Truth»).
"Η 'φάτνη' γελοιοποιεί βασικές έννοιες του ευαγγελικού μηνύματος", υποστήριξε εκπρόσωπος της οργάνωσης και πρόσθεσε ότι «η διεστραμμένη φαντασία ορισμένων ανθρώπων επιτίθεται στην ιστορία της Βίβλου».
Gay Χριστούγεννα” έγιναν και στην Ισπανία, από όπου και η φωτογραφία.


Τα «Χριστούγεννα» των "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ"
Made in Greece...
 
Στην Θεσσαλονίκη κουκουλοφόροι δύο φορές (μέχρι στιγμής) έκλεψαν το ομοίωμα του νεογέννητου Χριστού από τη φάτνη που έχει στήσει ο δήμος της πόλης, στην προέκταση της πλατείας Αριστοτέλους.
Στη θέση του ομοιώματος του Θείου Βρέφους, άφησαν τηλεόραση στην οποία έγραψαν με κόκκινη μπογιά «Θα το δείτε στην TV». Την δεύτερη φορά απλά το πέταξαν πιο πέρα.
Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν από δύο χρόνια στην συμπρωτεύουσα. Στην Αθήνα ΜΑΤ προστάτευαν το (δεύτερο) δέντρο το οποίο στολίστηκε από τους κουκουλοφόρους με σκουπίδια. Πέταξαν επίσης κομμάτια ωμού κρέατος και ένα ψημένο κεφάλι γουρουνιού.


Και η αποθέωση του "εορταστικού αχταρμά"...
Τα «Χριστούγεννα» των ΦΑΝ του ΣΑΤΑΝΑ!
Στο "γιορτινό" Λονδίνο...
 
Το 'μπουντρούμι' αποτυπώνει το 666 στα μέτωπα των ‘διαβολικών παιδιών’.
Το τουριστικό "αξιοθέατο" του Λονδίνου “London Dungeon” («το μπουντρούμι του Λονδίνου») έχει προκαλέσει καταγγελίες επειδή επιτρέπει στα ‘διαβολικά παιδιά’ αποκαλούμενα ‘Damien’, την είσοδο στην ατραξιόν ‘Satan's Grotto’ («σπηλιά του σατανά»), δωρεάν.
Το ‘εορταστικό κλίμα’ του 'μπουντρουμιού', που αποκαλείται "anti-christ'mas" αντιχριστούγενα»)- διαρκεί από τις 18 έως τις 29 Δεκεμβρίου και επιτρέπει στα παιδιά να επισκεφτούν τη «σπηλιά του σατανά», όπου μπορούν να πουν στο διάβολο τις πιο φρικτές φαντασιώσεις τους και να λάβουν τις άπληστες επιθυμίες τους με αντάλλαγμα τις ψυχές τους.
Το "Satan's Grotto" είναι μια ετήσια ατραξιόν στο «μπουντρούμι του Λονδίνου», ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της πόλης, αλλά φέτος τα παιδιά που αποκαλούνται ‘Damien’ μπορούν να εισέλθουν δωρεάν.
Προς τιμή της επιτυχημένης ταινία φρίκης “The Omen” («Η προφητεία»), όσοι λέγονται Damien δεν χρειάζεται να πληρώσουν.
Εντούτοις, το μπουντρούμι παραδέχτηκε ότι τα διαβολικά Χριστούγεννά έχουν προσβάλει μερικούς ανθρώπους.
Ένας εκπρόσωπος είπε: " Είχαμε μερικές καταγγελίες, αλλά το “Satan' s Grotto” έχει γίνει μια δημοφιλής παράδοση."
Η επίσκεψη παρουσιάστηκε ως σούπερ πρόταση για "αποτοξίνωση" από το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων. Στην φωτογραφία ένα από τα "εκθέματα" που υπάρχουν στο "μπουντρούμι" και βλέπουν τα παιδιά..


Αντισταθείτε λέγοντας: "Καλά ΧΡΙΣΤΟΥγεννα"...



Δείτε και ΕΔΩ για τον Πόλεμο της νεοεποχίτικης διεθνούς Εξουσίας ενάντια στα Χριστούγεννα (War on Christmas).
ΥΓ. του blog μας: Εύχεσθε για όλες αυτές τις ομάδες, αδελφοί, να γνωρίσουν το Φως το Αληθινό, το Χριστό, και να κερδίσουν όσο περισσότεροι γίνεται τον παράδεισο. Χρειάζεται προσευχή, αλλά και Ιεραποστολή, Ιεραποστολή, Ιεραποστολή.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μια μικρή διόρθωση:οι Μακκαβαίοι ήταν πιστοί του αληθινού Θεού που είχε αποκαλυφθεί στους Εβραίους, επομένως τα εισαγωγικά στο "θαύμα" θα πρέπει να αφαιρεθούν.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!