ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ομοφυλοφιλικά νέα - & η πρώτη Ex-Gay Pride...

1. “Gay Spiderman” θέλει ο ηθοποιός Andrew Garfield (που υποδύθηκε τον τελευταίο Spiderman) 

 
 
Ο Άντριου Γκάρφιλντ, (Andrew Garfield*) ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο ‘The Amazing Spider-Man’, προφανώς θέλει ο σούπερ ήρωας που υποδύθηκε να ραγίσει την καρδιά της αγαπημένης του Mary Jane και να τα «φτιάξει» με έναν άλλο άνδρα.

Όχι μόνο φαντάζεται ο Garfield μια σχέση του Spiderman με άνδρα, αλλά κάνει σκέψεις για το ποιος μπορεί να παίξει τον «φίλο» του.

Ο Garfield είπε στο EW ότι του ήρθε αυτή η ιδέα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Matt Tolmach, τον παραγωγό του The Amazing Spider-Man. Σκέφτηκε μάλιστα ότι ο Michael B. Jordan του ‘Friday Night Lights θα ταίριαζε για "gay εραστής" του Spidey.

"Αστειευόμουν, αλλά και δεν αστειευόμουν σχετικά με την MJ", είπε ο Garfield, αναφερόμενος στο παρατσούκλι της Mary Jane Watson, φίλης του Peter Parker (Spiderman). "Και έλεγα, «Τι θα συμβεί αν η MJ είναι άντρας; Γιατί να μην μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι ο Peter διερευνά τη σεξουαλικότητά του; Είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό! ... Γιατί λοιπόν να μην μπορεί να είναι gay;" **
 
 
Αλήθεια; Μήπως δεν έχουμε αρκετούς γκέι ήρωες κόμικ; Περίπου την ίδια εποχή πέρυσι, η DC Comics ‘έκανε gay” τον Green Lantern.

Ίσως η DC Comics προσπαθεί να ανταγωνιστεί με την αντίπαλό της, Marvel Comics, η οποία ανακοίνωσε μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα ότι θα παρουσιάσει το πρώτο «gay γάμο» στο τεύχος της 20ης Ιουνίου του «Astonishing X-Men # 51». (Διάβασε: Σούπερ ήρωας των X-Men θα κάνει  «γάμο» με άντρα…)

Φυσικά, η Marvel Comics*** έχει από καιρό αποδειχθεί ότι είναι πιο «προοδευτική» στο θέμα των «gay σούπερ ηρώων». Ο Northstar, ένας ήρωας των X-Men, έγινε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υπεράνθρωπος ήδη από το 1992. Περίπου την ίδια εποχή υπήρχαν επίσης εικασίες ότι ο Batman ήταν έτοιμος να «βγει από την ντουλάπα του», και θα επιβεβαίωνε τις εδώ και δεκαετίες φήμες ότι ο Μπάτμαν και Ρόμπιν είναι πολύ περισσότερο από φίλοι.

Σχ. ΚΟ: Η πλύση εγκεφάλου στις νεαρές ηλικίες για την αποδοχή του «γάμου των ομοφυλόφιλων» και του “gay lifestyle” περνάει μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες και την βιομηχανία του θεάματος, τους «αγαπημένους σούπερ ήρωες» και τις «ταινίες για παιδιά». Διάβασε και : Θέμα χρόνου οι οικογένειες ομοφυλόφιλων σε ταινίες της Disney, λέει ο animator του ‘Βασιλιά των Λιονταριών’ (‘Lion King’). Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για «τέχνη» ή «πρόοδο», αλλά για ξεκάθαρη φιλο-ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε παιδιά και νέους. Η Ρωσία, αυτού του είδους την προπαγάνδα (σε παιδιά) την έχει ποινικοποιήσει. Και καλά έχει κάνει. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με «δικαιώματα», «ισότητα» και λοιπές φανφάρες. Αλλά για ωμή προπαγάνδα. Είναι γνωστό ότι το Χόλυγουντ αποτελεί τον «παράδεισο» των ομοφυλόφιλων, αλλά και το δημιούργημα των Εβραίων των ΗΠΑ. Ο δε κόσμος των comics και των «σούπερ ηρώων» είναι μια βιομηχανία που έχτισαν οι Εβραίοι της Αμερικής. Αυτά δεν είναι «συνομωσίες», ούτε "αντισημιτισμός", καθώς τα δέχονται και τα προβάλουν οι ίδιοι οι Εβραίοι της Αμερικής με… καμάρι.(Διάβασε: Οι Εβραίοι στα κόμικς -Πώς οι Εβραίοι της Αμερικής δημιούργησαν την βιομηχανία των comics)

* O 30χρονος ηθοποιός Andrew Garfield γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία (έχει και την Βρετανική και την Αμερικάνικη υπηκοότητα) σε μία Εβραϊκή οικογένεια. Δηλώνει ένθερμος οπαδός του «γάμου» των ομοφυλόφιλων

** «Τι θα συμβεί αν η MJ είναι άντρας;» Σωστά. Τι θα συμβεί αν η MJ είναι τρεις γυναίκες; (πολυγαμία). Τι θα συμβεί αν η MJ είναι τρεις γυναίκες και δύο άντρες; (“polyamory”). Τι θα συμβεί αν η MJ είναι μια γαλοπούλα; (κτηνοβασία); Τι θα συμβεί αν η MJ είναι 6 χρονών; (παιδοφιλία). Τι θα συμβεί αν η MJ είναι η αδελφή του ή η μάνα του; (αιμομιξία). Δεν κατάλαβα, Μόνο στον ομοφυλόφιλο παρτενέρ σταματάει η "πρωτοπορία" σας και η «πρόοδός» σας;

 
*** Ένας από τους "ανθρώπους κλειδιά" της Marvel Comics (που ίδρυσε το 1939 ο Εβραιο-Αμερικάνος Martin Goodman) καθώς και ο «πατέρας» του Spiderman, είναι ο Εβραιο-Αμερικάνος Stan Lee (γεννημένος ως Stanley Martin Lieber), ο οποίος είχε δηλώσει ότι ετοίμαζε τον «oooh-perman», τον «1ο gay σούπερ ήρωα». Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει ο ανωτέρω "ήρωας" και ειλικρινά έχουμε μείνει με την αγωνία..

2. Προωθούνται νέα πρότυπα στα νηπιαγωγεία: μέσα τα πορνό και η ομοφυλοφιλία, έξω τα παιδικά παραμύιθα!
 
Μία σειρά ειδήσεων που δείχνει και πάλι την πρόοδο στην Ευρώπη. Μία σειρά ειδήσεων που δεν μεταδίδεται από ραδιοτηλεοπτικά μέσα, για να μην καταλάβουμε τι πάνε να μας ετοιμάσουν. Οι διαστροφές ονομάζονται πια διαφορετικότητες.. Το αφύσικο και παρά φύσιν θεωρείται απολύτως φυσικό!
 
Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό.

Η Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων παρασκευάζουν μια έκθεση που ζητά την απαγόρευση όλων των βιβλίων που παρουσιάζουν την παραδοσιακή οικογένεια όπου ο πατέρας είναι ο αρχηγός και κουβαλητής της οικογένειας και η μητέρα φροντίζει για τα παιδιά, στα σχολεία και τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα βιβλία αυτά είναι κακά για την μελλοντική ζωή των παιδιών, ιδιαίτερα στα κορίτσια, και την προώθηση της λάθος συμπεριφοράς. Στο μέλλον, μπορεί να τα αποτρέψει από την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας.
 
Οι φεμινίστριες ανησυχούν ότι τα παιδιά από μικρή ηλικία έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με «αρνητικά στερεότυπα των φύλων» σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημιστικά. Η λέξη “αρνητικό” της έκθεσης είναι συνώνυμη με τη λέξη “παραδοσιακό”. Με την πάροδο του χρόνου, η απαγόρευση θα επεκταθεί και στην τηλεόραση και τη διαφήμιση. Μέχρι στιγμής, αποφασίστηκε να αρχίσει με τα σχολικά βιβλία.
 
Οι συντάκτες της έκθεσης συνιστούν επειγόντως νομοθετικά μέτρα στον τομέα της παιδικής λογοτεχνίας. Συγκεκριμένα, προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της “ισότητας όλων των κοινωνικών τομέων”. Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι ένα βιβλίο με τίτλο “Ο Βασιλιάς και ο Βασιλιάς” με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν για την “πραγματική σεξουαλική διαφορετικότητα της κοινωνίας”.
 
Γάμος ομοφυλόφιλων υπερηρώων σε κόμικ (από εδώ)
 
Στην πραγματικότητα, τα εν λόγω μέτρα έχουν ήδη ληφθεί σε ορισμένες χώρες, ιδιαίτερα στις Σκανδιναβικές από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας. Η “Pravda.Ru” ανέφερε πριν λίγο καιρό για έναν Σουηδό κατασκευαστή παιχνιδιών που εξέδωσε έναν κατάλογο πριν από τα Χριστούγεννα, όπου τα κορίτσια απεικονίζονται με όπλα λέιζερ να χτυπούν φανταστικούς εχθρούς και τα αγόρια αποτυπώθηκαν να παίζουν με κούκλες. 
 
Αυτό ήταν μια απαίτηση του Σουηδικού ΕΣΡ για τις διαφημίσεις, που κατηγόρησε τον κατασκευαστή παιχνιδιών για σεξισμό και της επιβολής των αρνητικών στερεοτύπων των φύλων. Στα Νορβηγικά νηπιαγωγεία το 2010 εισήχθηκε ένα πρόγραμμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης, με επίκεντρο το φύλο των σεξουαλικών μειονοτήτων. 
 
Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέμεινε επίσης ότι “η ομοφυλοφιλία πρέπει να διδάσκεται στο νηπιαγωγείο ως μια μορφή της εμπειρίας και της γνώσης”. Σύμφωνα με αυτούς, αυτό θα επεκτείνει την έννοια της «ταυτότητας φύλου» για τα παιδιά. «Η σεξουαλική διαφορετικότητα θα πρέπει να είναι εμφανής στα παιδιά. Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, όταν οι γονείς τους είναι γκέι ή λεσβίες.” 
 
Για κάποιο λόγο, δεν είναι όλοι οι γονείς πρόθυμοι να πιστέψουν ότι αυτό είναι «φυσιολογικό». Στη Νορβηγία η μουσουλμανική κοινότητα αντιτίθεται σθεναρά σε αυτή την εκπαίδευση στα νηπιαγωγεία. Απειλούσαν να αποσύρουν τα παιδιά τους από τα εν λόγω ιδρύματα ή να δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση. 
 
Για τους “νυχτωμένους” γονείς οι οποίοι δεν είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της εκπαίδευσης σχετικά με το φύλο στη σύγχρονη κοινωνία, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα μια γνώμη των ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών, οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο. 
 
“Οι γονείς δεν θα πρέπει να φοβούνται τη σεξουαλικότητα των παιδιών τους. Αντίθετα, από την άποψη της υγείας, είναι ευεργετικό να παρακολουθούν πορνό σε μια εποχή που οι γονείς και τα παιδιά πρέπει να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά τα θέματα”, δήλωσε ο ψυχολόγος και ερευνητής του σεξ Andres Lindskog. 
 
Ήταν μια δήλωση που εξέδωσε πρόσφατα, σχολιάζοντας έναν εμπειρογνώμονα από την οργάνωση Save the Children, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι όλο και περισσότερα παιδιά και έφηβοι εθίζονται να παρακολουθούν πορνογραφικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. 
 
Ο Anders Lindskog είναι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει καμία εξάρτηση ή ζημιά από αυτό. «Είναι σημαντικό για τους γονείς να κατανοήσουν ότι τα παιδιά γεννιούνται με τη σεξουαλικότητα και ακολουθούν τη βιολογία τους. Τα παιδιά έχουν τα ίδια συναισθήματα με τους ενήλικες», είπε ο εμπειρογνώμονας. 
 
Μετά από αυτό, θα πρέπει να μας εκπλήσσει ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στη Νορβηγία; Οι περισσότερες από αυτές συμβαίνουν μέσα στην οικογένεια. Πριν από λίγες ημέρες, οι εφημερίδες έγραψαν για άλλη μια τέτοια περίπτωση. Ένα ζευγάρι, ο σύζυγος και η σύζυγος, υπέβαλλαν τα τρία παιδιά τους κάτω των 10 ετών στη βία και σε σεξουαλικές διαστροφές για χρόνια. 
 
Τα παιδιά επιβεβαίωσαν την βία στην αστυνομία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τιμωρία θα είναι αρκετά σοβαρή. Στη Νορβηγία, η παιδοφιλία θεωρείται μια ασθένεια και είναι εισηγμένη στο Μητρώο Ιατρών. Για το λόγο αυτό, παιδεραστές δίδονται σύντομες ποινές – από μερικούς μήνες έως αρκετά χρόνια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η τιμωρία θα μπορούσε να περιοριστεί σε κύρωση μόνον. Στο τέλος, οι γονείς μπορούν πάντα να λένε ότι ασκείται «ποικιλία των σεξουαλικών σχέσεων.”
 
3. Η άλλη άποψη: Για τα δικαιώματα των πρώην ομοφυλόφιλων

Η πρώτη Ex-Gay Pride 
 
Τα μέλη της κοινότητας των πρώην ομοφυλοφίλων γιορτάζουν για πρώτη φορά το ''Ex-Gay Pride''.Αυτοί ζήτησαν από τον πρόεδρο Ομπάμα να κάνει μια ανακοίνωση με την οποία να αναγνωρίζει τα δικαιώματα της κοινότητας των πρώην ομοφυλοφίλων και να τους αφιερώσει αυτό τον μήνα,όπως έκανε και με τα άτομα LGBT (λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανσέξουαλ) τον Ιούνιο, αναφέρει τον Christian Post.
Στις 18 Ιουνίου ο Christopher Doyle, συνιδρυτής της οργάνωσης Voice of the Voiceless (η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή) ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο Ομπάμα ή με ένα μέλος του τομέα πολιτικών δικαιωμάτων, για να συζητήσουν για την ανοχή προς την κοινότητα των πρώην ομοφυλοφίλων και τον τρόπο με τον οποίο ο Λευκός Οίκος θα εξασφαλίσει την ίση μεταχείριση προς τους Ex-Gay στην πρωτεύουσα του έθνους, η οποία είναι η μόνη που αναγνωρίζει στην περιοχή δικαιοδοσίας της την κοινότητα των Ex-Gay ως μια κοινωνική κατηγορία κοινωνικά προστατευόμενη.

Ο Doyle δήλωσε πως δεν κατέστη εφικτή η συνάντηση παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις.
«Αυτοί ενδιαφέρονται για την προστασία των οργανώσεων γαι τα δικαιώματα των LGBT και των ατόμων LGBT επείδη έχουν μεγάλα χρηματικά οφέλη από αυτούς» δήλωσε ο Doyle. «Εμείς δεν σκεφτόμαστε να περιμένουμε ούτε τον πρόεδρο, ούτε το Κογκρέσο για να μας παραχωρήσει δικαιώματα. Εμείς ανακυρήσσουμε τον μήνα Ιούλιο ως μήνα ''Ex-Gay Pride''. Εάν θέλουν, ας μας υποστηρίξουν τώρα και όχι σε εκατό χρόνια και να καταλάβουν πως οι άνθρωποι μπορούν να απαλλαγούν από την ομοφυλοφιλία και κάθε μέρα αλλάζουν. Εάν θέλουν να ζουν στην λίθινη εποχή και να υποστηρίζουν πως οι ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να αλλάξουν εμείς δεν θα τους περιμένουμε».

Οι πρώην Αμερικανοί ομοφυλόφιλοι θα συναντηθούν στις 31 Ιουλίου στο Capitol Hill με τους εκπροσώπους τους στο Κογκρέσο για να εφιστήσουν την προσοχή επί αυτού του τμήματος του πληθυσμού για το οποίο πιστεύει πως τα Μ.Μ.Ε. και οι ακτιβιστές ομοφυλόφιλοι έχουν λανθασμένη αντίληψη.

Ο Doyle είπε πως τα δύο ζητήματα επί των οποίων οι οργανώσεις VoV and Equality and Justice for All.org θέλουν να εφιστήσουν την προσοχή είναι: η ανόχη προς τα μέλη της οργάνωσης των πρώην ομοφυλοφίλων και το δικαιώμα στην θεραπεία αυτών που αγωνίζονται ενάντια στην έλξη τους προς τα άτομα του ιδίου φύλου σε κάθε Πολιτεία, έχοντας υπόψιν πως κάποιες Πολιτείες απαγορεύουν τέτοιυ είδους θεραπείες. 

''Δεν ξέρω εάν το έχετε καταλάβει αλλά τα Μ.Μ.Ε.και οι ακτιβιστές ομοφυλόφιλοι δεν δείχνουν καμία ανοχή προς τις απόψεις'' είπε ο Doyle. Αυτοί μας θεωρούν ως φανατικούς ομοφοβικούς οι οποίοι αρνούνται τον πραγματικό τους σεξουαλικό προσανατολισμό, πράγμα που είναι ψευδές. Χιλιάδες από εμάς αλλάζουμε και ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή σε ετεροφυλικές οικογένειες. Επίσης προσπάθουμε να αποκτήσουμε το δικαίωμα στην θεραπεία για αυτούς που αισθάνονται έλξη προς άτομα του ιδίου φύλου. Υπάρχει ένα δυνατό λόμπυ ακτιβιστών ομοφυλοφίλων ενάντια στους Ex-Gay που προσπάθει να ακυρώσει τα δικαιώματά μας. 

Υπάρχουν εξι Πολιτείες οι οποίες εισήγαγαν νομοθεσία η οποία απαγορεύει το δικαίωμα των ανθρώπων στην θεραπεία. Εμείς αυτό δεν θα το επιτρέψουμε.....Η εκκλησία στο παρελθόν δεν συνεργάστηκε μαζί μας. Απλώς χρησιμοποιούσαν τις έννοιες αμαρτία και απελευθέρωση. Πρέπει να καταλάβουν πως ο Θεός χρησιμοποιεί και την ψυχολογία και την θεραπευτική συμβουλευτική για παλλαγή από αυτά τα προβλήματα...

Σημείωση Προσκυνητή: Βέβαια τετοια θέματα ηθικής οι Δυτικοί τα βλέπουν από την θρησκευτική σκοπιά του καθολικισμου και του νεοπροτεσταντισμού.Η ορθόδοξη άποψη ΕΔΩ
.
 
"Ν": Περί ομοφυλοφιλίας επιτρέψτε μου να παραπέμψω εδώ & εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: