ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Πρόταση για μικρές προσωπικές συμβολές (ή μεγάλες) στην Ιεραποστολή όπου Γης


Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής: "Ξεκινήστε την peer-to-peer καμπάνια σας, σήμερα!!" 

Τρισάγιο σε σπίτι στο Πασάυ Σίτυ, Φιλιππίνες (από εδώ)

Από την ιστοσελίδα της Αδελφότητας Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής.

Εδώ και 51 χρόνια, η Αδελφότητά μας συγκεντρώνει χρηματική και υλική βοήθεια για τα ιεραποστολικά κλιμάκια σε όλο τον κόσμο. Στην πορεία αυτή, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ιεραποστολής που στάθηκαν στο πλευρό μας, κινητοποιώντας τον κοινωνικό τους περίγυρο, πείθοντάς τους για την αναγκαιότητα της Ιεραποστολής και καλώντας τους να συνεισφέρουν στον αγώνα των Ορθοδόξων ιεραποστόλων για ένα νέο κόσμο. Άλλος διανέμοντας περιοδικά, άλλος δίνοντας διαλέξεις, άλλος διεξάγοντας μικρούς εράνους για τον ιεραποστολικό σκοπό της επιλογής του.
Εν έτει 2014, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να εισαγάγουμε και στην Ελλάδα τον πολύ επιτυχημένο θεσμό του peer-to-peer fundraising, ή «ηλεκτρονικού ερανισμού» επί το ελληνικότερο. Με το p2p fundraising, όλοι οι φίλοι της Ιεραποστολής έχουν πλέον τη δυνατότητα να εγγραφούν και να δημιουργήσουν καμπάνιες που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του έργου των ιεραποστολικών κλιμακίων. Κάθε καμπάνια έχει τη δική της σελίδα στον ιστοχώρο μας, για να μπορείτε εύκολα να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας και να τους προσκαλέσετε να στηρίξουν την προσπάθειά σας.


 Ας βοηθήσουμε κι άλλες ψυχές να γνωρίσουν την Αλήθεια

Εσείς ορίζετε το στόχο και τη διάρκεια της καμπάνιας σας και επιλέγετε την περιοχή στην οποία θέλετε να διατεθούν τα χρήματα που θα συγκεντρώσετε. Η διεκπεραίωση των δωρεών γίνεται με ασφάλεια μέσω PayPal και οι φίλοι σας μπορούν να συνεισφέρουν χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα συναλλαγών. Το στήσιμο της καμπάνιας σας δε θα σας πάρει περισσότερα από 15 λεπτά και θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Όλοι εσείς που αγαπάτε την Ιεραποστολή, μπορείτε τώρα να διαδώσετε αυτή την αγάπη σας και στους φίλους σας και από κοινού να ενισχύσετε κάποιο ιεραποστολικό κλιμάκιο.
Γιατί ο καθένας μας μπορεί να κάνει και κάτι. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

 
Ξεκίνα την καμπάνια σου σήμερα ή δες τις καμπάνιες που ήδη υπάρχουν


Παραδείγματα οικονομικών - πνευματικών αναγκών σε χώρες της Ορθόδοξης Ιεραποστολής:


Σιέρα Λεόνε: αγωνία για την αύξηση κρουσμάτων και θυμάτων από τον ιό Έμπολα!
 
"Βοηθήστε μας να επιβιώσουμε" - Έκκληση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Νοτιοανατολικής Ασίας (Άπω Ανατολής)

 
Οι προσωπικές (δικές μας) ευθύνες για το έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής στα Έθνη (με αφορμή ένα γεγονός στη Γουατεμάλα)

Επισκεφτείτε, αν θέλετε:

Ορθόδοξη Ιεραποστολή, Αδελφότητα Εξωτερικής Ιεραποστολής, Η μαρτυρία του Χριστού στα σύγχρονα έθνη, Στον Ορθόδοξο Αμπελώνα της Αφρικής, Ορθόδοξο Κογκό, Ιεραποστολή στο Μπουσούγκιου της Ουγκάντας, Journey to Orthodoxy, Road to Emmaus, Στα ίχνη του Χριστού στην Κεντρική Αμερική.  

Επίσης και τα tags μας: Ο Χριστός στην Αφρική, Ο Χριστός στην Ασία & στα βάθη της Ασίας, Ορθόδοξες ρίζες στη Δύση, Ορθόδοξα Βαλκάνια, Κεντρική Ευρώπη & Ινδιάνοι
10 ιεραποστολικά βίντεο (& άλλα 10+3

Δεν υπάρχουν σχόλια: